Beste gemeenteleden,

 

Zoals jullie op de beamer vast al hebben gezien, gaat er op 15 februari iets gebeuren. Het lijkt op een gemeentedag maar……

Hier komt een tip van de sluier.

Om 14.30 uur wordt alle jeugd  van de jeugdverenigingen verwacht bij de kerk. Hier krijgen zij een uitleg over de middag. We gaan namelijk een spel spelen: het Bijbelsmokkelspel!

Wat houdt dit in?

Baalder wordt omgetoverd tot een stad in Iran. De stad word onderverdeeld in twee wijken: een veilige en een vijandige wijk. Nu is het de bedoeling dat de kinderen Bijbels gaan smokkelen van de veilige wijk naar de vijandige wijk. Dit lijkt gemakkelijk, ware het niet dat er verschillende barrières zijn die ze moeten nemen.. De kinderen krijgen een aantal opdrachten mee die ze moeten oplossen. Uiteindelijk is de bedoeling van het spel dat ze in een aantal veilige huisgemeenten terechtkomen.

De jongeren van Loaded gaan met de groepjes mee als begeleiding. Binnen de gemeente is een groot aantal mensen benaderd om een actieve rol te vervullen in dit geheel.

De jongeren kunnen punten verdienen met de opdrachten die ze gaan doen. Hieraan is een sponsoractie verbonden.  Dit geld zal worden overgemaakt naar Open Doors zodat zij daadwerkelijk Bijbels kunnen gaan smokkelen.

Aan het eind komen we allemaal weer bij de kerk terecht waar de hele gemeente uitgenodigd is om lekker een hapje te eten. Aansluitend is er een presentatie van een medewerker van Open Doors die daadwerkelijk Bijbels smokkelt. Hij zal hierover gaan vertellen. Terwijl de kinderen jonger dan 12 jaar samen wat leuks gaan doen in de soos .

Na deze presentatie is er nog een optreden van onze gemeenteband.

Het wordt een spannende middag die te maken heeft met wat een Bijbelsmokkelaar zoal meemaakt, en we hopen op een grote opkomst!!

we willen graag weten met hoeveel personen u komt eten, wilt u dat hieronder aangeven? alvast bedankt!

Fout: Contact formulier niet gevonden.